Ця подія виявилася надзвичайно корисною та актуальною для тих, хто прагне об'єднати підприємницьку діяльність з вирішенням соціальних проблем у своїх громадах.

Відбувся тренінг «Як започаткувати соціальне підприємство?» для представників та представниць Ніжинської громади

Програма тренінгу була незмінною, нагадаємо які ключові теми були розглянуті:визначення та аналіз соціальної проблеми, виявлення найбільш важливих проблеми для своєї громади, пошук ідеї та можливостей соціального підприємництва.

Тренінг відбувся з наданням інструментів та знань учасникам та учасницям, які прагнуть створити позитивний соціальний вплив на свою спільноту через підприємництво.

Під час тренінгу учасники отримали можливість поглибити власне розуміння концепції соціального підприємництва, а також вивчити кращі практики започаткування та успішної експлуатації послуг підприємств.

Здобуті знання та зв’язки, засвоєні на тренінгу, безперечно сприяють створенню нових соціальних підприємств, які мають сприяти покращенню якості життя місцевих громад та розвитку регіону в цілому.

Ініціативу «Студія соціального підприємництва» впроваджує Агенція регіонального розвитку Чернігівської області за сприяння Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».