У межах компонента «Економічне відновлення та ринкові системи» (EMRS) програма CLEAR проведе онлайн тренінг на тему «Особистий бренд у малому бізнесі».

Навчання для бізнесу

У межах компонента «Економічне відновлення та ринкові системи» (EMRS) програма CLEAR проведе онлайн тренінг на тему «Особистий бренд у малому бізнесі».  

🗓  Подія відбудеться 03 жовтня 2024 року з 16:00 до 18:00 в онлайн форматі на платформі ZOOM.  

Під час тренінгу учасники дізнаються про:

🔹 Розуміння особистого бренду.

🔹 Стратегії побудови особистого бренду.

🔹 Інтеграцію особистого бренду з товаром/послугою (ціннісною пропозицією).

🔹 Методи моніторингу та підтримки бренду.

Крім цього, потенційні учасники можуть задати свої запитання у реєстраційній формі та отримати на них відповідь під час тренінгу.  

📌 Для участі в тренінгу необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням до кінця дня 02 жовтня 2024 року. Зареєстровані учасники отримають посилання на подію на електронні адреси, вказані під час реєстрації, до 10:00 години ранку 03 жовтня 2024 року.

До участі в тренінгу запрошуються фізичні особи, фізичні особи-підприємці та юридичні особи із Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Харківської, Херсонської та Чернігівської областей.  

🧑‍💻Тренінг проведе Дмитро Якимець - керівник відділу не корпоративної соціальної відповідальності найбільшої ІТ компанії в Україні «EPAM», експерт з організаційного розвитку, тренер року за версією Форуму громадянського суспільства. Має досвід супроводу створення малих сімейних підприємств та відділів продажу великих корпорацій.