Директорка Агенції регіонального розвитку Чернігівської області Марія Руденко, з великим задоволенням ділиться найсвіжішими новинами про навчальний візит до Польщі.

Навчальний візит до Польщі

В перший день, разом з іншими директорами Агенцій, мали змогу зустрітися з представниками Малопольської Агенції Регіонального Розвитку у Кракові, де обговорювали діяльність агенції від створення, а історія діяльності вже 30-річна.

Малгожата Малек, Директорка Департаменту Регіонального Співробітництва МАРР, представила нам стратегію та пропозиції МАРР щодо подальшого співробітництва.

Разом із Генеральним Консулом Консульства України Вячеславом Войнаровським, розглядали питання політично-економічної ситуації в Україні.Крім того зустрічались із іншими важливими представниками, включаючи секретаря Краківського Повіту Мірослава Голанко і Марціна Хмельовского, Уповноваженого Омбудсмена МСП.

Маємо надію на продовження плідної взаємодії та реалізації спільних проєктів між польськими партнерами та Північним регіоном України!

Проєкт реалізується в Україні Міністерством Фондів і Регіональної Політики Польщі разом з Польською Агенцією з Розвитку Підприємництва (ПАРП) та Польською Агенцією Інвестицій і Торгівлі (ПАІТ), а також Фундацією Фонд Співпраці (ФФС) та співфінансується МЗС Польщі в рамках програми Польської Допомоги задля Розвитку.