Менська громада разом на шляху до цифрової стійкості в рамках програми "Громада 4.0", долучившись до неї разом з партнерами, у тому числі Агенцією регіонального розвитку Чернігівської області, досягла видатних результатів.

Менська громада разом на шляху до цифрової стійкості в рамках програми "Громада 4.0"

17 жовтня в фінальному етапі програми взяла участь команда, в яку входили:• Юрій Стальниченко (Лідер команди, CDTO, секретар ради).• Володимир Кордаш (Начальник відділу цифрових трансформацій).• Ольга Рись (Координаторка Chernihiv.IT).• Дмитро Забаровський (Заступник директора Агенції регіонального розвитку Чернігівської області).

Протягом 7 місяців команда представників Менської громади та інших партнерів успішно розробила проєкт "Цифровий щит", спрямований на захист е-ресурсів органу місцевого самоврядування.

Наша команда була відзначена як одна з топ-5 переможців серед 52 громад, що брали участь у програмі.  

Ця перемога є результатом спільної роботи та прагнення зробити громади чернігівської області міцнішими в цифровому світі. Ми готові до подальших змін і покращень і пишаємося можливістю бути лідерами у цьому важливому напрямку.

Програму підтримують і сприяють міжнародна організація SocialBoost, Міністерство цифрової трансформації України та Програма "ULEAD з Європою / ULEAD with Europe".