У Чернігові 14-15 листопада відбувся масштабний дводенний Форум “МОЛОДЬ: Відновлення. Ініціативи. Рішення” у партнерстві з Агенцією регіонального розвитку Чернігівської області, коаліцією “Ukraine support team” та організований Чернігівським обласним молодіжним центром.

Масштабний дводенний Форум “МОЛОДЬ: Відновлення. Ініціативи. Рішення”

Спікери форуму:🔹Міністерство молоді та спорту України;🔸Офіс Президента України;🔹ПРООН в Україні;🔸ІСАР Єднання;🔸Відділ сімʼї, молоді та спорту Прилуцької міської ради;🔹ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту»;🔹Департамент економічного розвитку Чернігівської ОДА; 🔸Бізнес-Хаб м. Ніжин;🔹Мережа квіткових майстерень Florella;🔸ПРООН в Україні;🔹USAID «Мріємо та діємо»;🔸IREX. Український молодіжний фонд.

Панельні дискусії охоплювали такі теми, як участь молоді в інфраструктурному відновленні, економічне відновлення Чернігівської області у контексті молодіжного підприємництва, а також відновлення доступу для молоді до навчальних програм та проєктів.

Також під час Civic Lab учасники розглядали практичні аспекти цих питань та працювали над конкретними рішеннями. Підсумковий етап форуму включав напрацювання і обговорення результатів та презентацію загальних висновків.⁉️

Всі ініціативи, які було обговорено на форумі сприятимуть можливості молоді долучитися до інфраструктурного та економічного відновлення регіону, створюючи шляхи для участі в проектах та програмах. Також вони підтримають розвиток молодіжного підприємництва та оновлення освіти, сприяючи сталому розвитку Чернігівщини та роблячи її привабливішою для молоді та інвесторів.

Дякуємо всім за активну участь та долучення до важливих діалогів!

Форум «МОЛОДЬ: Відновлення. Ініціативи. Рішення» проводиться в межах проєкту Чернігівська обласна підтримка молоді, який є частиною Проєкту «Зміцнення громадської довіри в Україні» - UCBI, що підтримує Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).