21 листопада учасники та учасниці «Студій соціального підприємництва» мали неймовірну можливість взяти участь у захоплюючій онлайн-лекції з фандрайзингу, яку провела Марія Фінюк – директорка «Регіонального фонду підтримки підприємництва по Чернігівській області».

Цінна онлайн-лекції з фандрайзингу, яку провела Марія Фінюк

Марія Фінюк поділилася своїм досвідом залучення інвестицій та співпраці з донорами, адже її професійна діяльність пов’язана саме з розвитком мікро- та малого бізнесу у Чернігівській області.

Учасники/-ці відкрили для себе нові перспективи фінансування своїх проєктів. У світі, де кожен крок може стати поштовим для реалізації важливих соціальних ініціатив, вміння залучати кошти стає ключовим аспектом для успішного розвитку соціальних підприємств.

Під час лекції Марія поділилася своїм багатим досвідом про стратегії залучення фінансування для соціальних проєктів. Вона висвітлила ключові аспекти ефективного фандрайзингу, починаючи від підготовки презентації та завершуючи способами взаємодії з усіма донорами.

Лекція була не тільки практичною, але й мотивуючою, спонукаючи кожного учасника та учасницю розглядати виклики фандрайзингу як можливості для зростання та розвитку.

Дякуємо спікерці та кожному/-ій, хто долучився. Сподіваємося, що ця лекція стане для вас кроком до реалізації нових соціальних проєктів та залучення ресурсів.

Ініціативу «Студія соціального підприємництва» впроваджує Агенція регіонального розвитку Чернігівської області за сприяння Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».