Під час екскурсії учасники мали можливість побачити всі етапи створення дитячих меблів від початкової обробки деревини до фінальної збірки.

Чернігівські підприємці відвідали компанію «Верес» - яка є одним з найбільших виробників дитячих меблів в Україні

Підприємство постраждало під час обстрілів міста і зазнало збитків більше ніж на 5 000 000 млн грн, але уже 2 квітня підприємство почало розчищати завали від обстрілів.
А 18 квітня 2022 року здійснили перший експорт. Під час екскурсії учасники мали можливість побачити всі етапи створення дитячих меблів від початкової обробки деревини до фінальної збірки.

Першим кроком було ознайомлення з обробкою деревини. Мали можливість побачити, як кваліфіковані майстри обробляють деревину, виробляють прорізи, з'єднання та надають вигляд і відчуття меблів, які вони мають у кінцевому результаті. Важливим кроком у процесі виробництва є вибір натуральних і екологічно-чистих матеріалів, що гарантує безпеку та комфорт для дітей.
Також учасники відвідали шоу-рум компанії, де кожен куточок демонструє витонченість дизайну та якість виконання дитячих меблів, які об'єднують у собі елегантний дизайн та функціональність. Дякуємо директору компанії Глібу Кочину за можливість!