Організований Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні у партнерстві з Міністерством економіки України, Торгово-промисловою палатою України та Києво-Могилянською бізнес-школою за фінансової підтримки Уряду Японії, став важливою платформою для обміну досвідом між підприємцями, інвесторами та представниками державних установ.

Бізнес-форум «Зроблено в Україні»

Основна тема форуму — обговорення шляхів підтримки українського бізнесу та його внеску в економіку країни через інноваційні рішення, які сприяють сталому розвитку та економічному відновленню України.

Подія зібрала понад 80 підприємців, які  мали змогу представити свої товари на виставці-ярмарку, відвідати майстер-класи від керівників провідних компаній, знайти нових партнерів та укласти угоди в зоні B2B перемовин. Також учасники й учасниці дізналися від творців політики «Зроблено в Україні» та міжнародних партнерів про можливості для підтримки бізнесу.

Чернігівщина була представлена провідними підприємцями в галузях легкої, целюлозно-паперової та харчової промисловості.

11-12 жовтня 2024 року

Київ, Мистецький арсенал

Ознайомитися з державною політикою «Зроблено в Україні» та з новими можливостями у підтримці бізнесу, можна за посиланням.